Wij verkopen enkel producten op basis van ezelinnenmelk, niet de melk zelf.

De melk van een ezelin is rijk aan vitamine A, B1, B2, C, D, E en mineralen. Het hoge proteïnegehalte in de melk zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. De melk is zeer wit van kleur en het bevat minder vet (1,5%) dan traditionele koemelk waardoor het ook vloeibaarder is. Ze heeft een aangename zoete smaak.

Ezelinnenmelk heeft verstevigende en herstellende eigenschappen voor de huid. Een behandeling bij uitstek van eczeem en psoriasis, maar ook voor een droge en geïrriteerde huid.

Het is een natuurproduct dat door zijn specifieke samenstelling de darmflora activeert, het lichaam reinigt en zo de weerstand en vitaliteit verhoogt, volledig op een natuurlijke wijze. De samenstelling van de melk benadert sterk die van moedermelk.

Zuiderse landen kennen het drinken van de melk reeds eeuwenlang als versterkend middel.

Te koop na afspraak of voor/na een activiteit.
Stel ook zelf je mand samen!

  • Reinigingsmelk
  • Badcrème
  • Bodymilk
  • Douchegel
  • Handcrème
  • Schoonheidsmasker
  • Verzorgingscrème
  • Zeepjes
  • Waardebon

Reinigingsmelk

Deze reinigingsmelk maakt uw gezicht grondig schoon en verwijdert onzuiverheden. Hij is smeuïg en hydraterend, hij behoudt het evenwicht van uw huid en zorgt voor een fris en weldadig gevoel. Hij is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Prijs 250ml: €19,90

Badcrème

Koninginnen en dames van weleer baadden in ezelinnenmelk om hun huid jong en gaaf te houden. Sinds het ontstaan van ezelmelkerij L’asinerie du Pays des Collines in 1998, is een bad met ezelinnenmelk voor iedereen toegankelijk geworden, net zoals Cleopatra!

L’asinerie du Pays des Collines heeft namelijk deze superzachte badcrème ontwikkeld waarin 20 % ezelinnenmelk verwerkt wordt. Speciaal aangeraden voor de gevoelige huid, voor eczeem- en psoriasispatiënten en voor baby’s. Deze milde zeepoplossing met ezelinnenmelk kan tevens ook gebruikt worden als shampoo om de hoofdhuid die lijdt aan psoriasis succesvol te behandelen.

Prijs 400 ml: €19,90

Bodymilk

Zijn ideale samenstelling en zachte textuur dringen gemakkelijk de huid binnen en beschermen de huid tegen uitdroging na het bad of de douche. De ezelinnenmelk verwent de huid letterlijk met vitaminen A en E. Dit is de ideale bodymilk voor personen met een droge of trekkerige huid en ook de gevoeligste huidtypes verdragen deze bodymilk met succes.

Bij dagelijks gebruik verdwijnen alle kwaaltjes van de droge en gevoelige huid gegarandeerd. Ook geschikt voor babies en kinderen na het bad.

Prijs 400 ml: €24,90

Prijs 200 ml: €16,90

Douchegel

Handcrème

Met deze handcrème wordt de huid diep gevoed en gehydrateerd. Dankzij de celvernieuwende en helende eigenschappen van ezelinnenmelk vinden mensen verlichting bij het dagelijkse gebruik van deze handcrème.

Prijs 75 ml: €14,90

Schoonheidsmasker

Dit schoonheidsmasker met ezelinnenmelk geeft u een heerlijke gezonde teint! Het activeert de celuitwisselingen en speelt een belangrijke rol in de hydratatie en de zuurstofvoorziening van de huidlagen. Dankzij de groene klei wordt de huid ook diep gereinigd van alle onzuiverheden.

Prijs 40 ml: €26,90

Verzorgingscrème

Zeepjes

Zeep met 27% ezelinnenmelk natuur in de vorm van een ezeltje

Prijs voor 120 gr: €6,90

Zeep met 27% ezelinnenmelk | 10 verschillende parfums

Prijs voor 100 gr: €5,50

Zeep met 27% ezelinnenmelk en 2% arganolie

Prijs voor 100 gr: €5,90

Scrubzeep met ezelinnenmelk en maanzaad
Dankzij de betere doorbloeding van de huid wordt de zuurstofwisseling gestimuleerd en worden toxines afgedreven.

Prijs voor 150g: €6,90

© 2016 De Kampenhoeve 2016 | Website carefully crafted by Creactiv.