Te midden van de velden en bossen

De Kampenhoeve ligt op een unieke locatie te midden van de velden en bossen van Vlaams Brabant. De onverharde voetweg leidt je meteen naar een andere wereld, een wereld waar dieren en natuur centraal staan. Niettegenstaande de nabijheid van Brussel en Zaventem, geniet je er van de rust en stilte van het platteland.

Boerderijbezoeken

Wil je een rondleiding op De Kampenhoeve en alle dieren bezoeken? Maak gerust een afspraak! Voor een boerderijbezoek moet je over het algemeen anderhalf uur uittrekken.

Meer weten over boerderijbezoeken?

Ezelwandelingen

Trek er samen met ons op uit naar het naastliggende bos en geniet van de stilte en de natuur!

Meer info over ezelwandelingen

Me-time met een ezel

Een ezel heeft tijd en geduld, heeft geen vooroordelen. Ben wie je bent. Zijn opmerkzame oren en grote ogen maken dat hij heel goed aanvoelt wat jij voelt. Wil je tot rust komen, je grenzen verleggen of je zelfvertrouwen opkrikken, pik er dan je favoriete ezel uit en verwen hem zodat ook hij in trance geraakt.

Inschrijven voor Me-time met een ezel

Themakampen – Workshops

Gedurende de schoolvakanties maar ook soms in het weekend of op woensdagnamiddagen worden per leeftijdsgroep kampen en workshops georganiseerd. Het hoofdthema is de natuur en de dieren.

Ga naar kalender voor info over

  • Workshop Wildfulness (ouder-kind): 26/03 (14-17u)
  • Ezel Paaskamp: 3-7/4 (9-16u)
  • Workshop Wildfulness (volwassenen): 20-21/05 Van zaterdagnamiddag 14u tot zondagnamiddag 17u
  • 8-weekse kindertraining mindfulness. Start op zaterdagochtend 29/04 tot 17/06 (10-12u)

Meer info en/of inschrijven?

Ezelinnenmelk

De melk van een ezelin is rijk aan vitamine A, B1, B2, C, D, E en mineralen. Het hoge proteïnegehalte in de melk zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. De melk is zeer wit van kleur en het bevat minder vet (1,5%) dan traditionele koemelk waardoor het ook vloeibaarder is. Ze heeft een aangename zoete smaak.

Bekijk onze producten

© 2016 De Kampenhoeve 2016 | Website carefully crafted by Creactiv.