Wat?

Wij bieden een buitengewone team learning dag aan, waarbij elke persoon uit zijn comfortzone wordt gehaald – zonder gevaar, zonder fysieke inspanningen of uitdagende proeven – maar waarbij iedereen gegarandeerd met een unieke ervaring en andere mindset huiswaarts keert.

De rode draad hiertoe vormt het concreet samenwerken met een kwetsbare doelgroep uit onze maatschappij en dit met behulp van dieren waar de meeste personen niet echt vertrouwd mee zijn. Uiteraard kan u desgevallend ook uw eigen trainer of coach bijkomend inschakelen voor een additionele voorbereiding of follow-up rond een bepaalde thematiek.

Voorbeeld van concrete dagindeling (te bespreken)

Wie?

Bedrijven of teams binnen ondernemingen die een alternatieve en diepgaande teamdag wensen en tegelijk een bijdrage willen leveren aan een ambitieus sociaal project, en op die manier een Social Return on Investment realiseren.

Je keert gegarandeerd huiswaarts met een goed gevoel, besef van jouw bevoorrechte positie, open blik en geest.

Waar?

De Kampenhoeve is gelegen op een site van ca 9ha midden in het groen te Kampenhout op een boogscheut van Mechelen, Leuven en Brussel. Het project omvat diverse weides, bossen, mini-manège, voldoende parking, grote tipi en vergaderzaal.

Hoe?

Wil u deelnemen aan ons project, dan volstaat een eenvoudige e-mail naar info (@) kampenhoeve.com en wij spreken concreet met u af (ofwel op De Kampenhoeve ofwel bij u op het bedrijf) zodat wij uw doelstellingen leren kennen en kunnen bepalen met welke doelgroep uw team de beste match vormt en of u hieraan bepaalde additionele marketing aandacht wenst te besteden.

Prijs?

De deelname prijs bedraagt € 85 per persoon/per dag excl maaltijd(en).

Warme maaltijden en/of broodjes en snacks zijn facultatief en worden per bedrijf besproken. Dranken zijn wel inbegrepen.

Die dag heeft u de exclusiviteit op onze site. Er wordt niet gedeeld met andere groepen of bedrijven.

Halve dag projecten zijn eveneens bespreekbaar.

© 2016 De Kampenhoeve 2016 | Website carefully crafted by Creactiv.