Gedurende de schoolvakanties maar ook soms in het weekend of op woensdagnamiddagen worden per leeftijdsgroep kampen en workshops georganiseerd. Het hoofdthema is de natuur en de dieren. Afhankelijk van de groep worden er verschillende spelletjes en knutselactiviteiten georganiseerd. Sommige workshops richten zich ook tot volwassenen.

Wil je onmiddellijk op de hoogte gebracht worden van nieuwe data voor deze kampen en/of workshops, laat dit dan weten via het inschrijvingsformulier.

De prijzen hangen af van het onderwerp en zullen vermeld worden bij de desbetreffende kampen/workshops.

Je plaats is zeker na storting van het juiste bedrag (met naam van je kind en de datum). Bij annulatie van minder dan een maand voor aanvang wordt het kamp enkel terugbetaald als je een andere deelnemer kan aanbrengen.

Ik wil me inschrijven voor een themakamp/workshop

Herfst Ezel Kampen

Wanneer

30/10, 31/10

2/11, 3/11

Voor wie Iedereen van de 1e kleuterklas tot het 6e leerjaar

Uur 9h – 16h
Prijs €30 / dag

Wat gaan we doen

Vanalles, vooral de ezels leren kennen, knuffelen, borstelen, hoeven krabben, een weide proper maken, wandelen, bosspelletjes en zoveel meer leuke dingen!
Graag ecologisch ingepakt lunchpakket meebrengen ajb. De Kampenhoeve voorziet fruit als tussendoortje.
 
Inschrijven  info@kampenhoeve.com
 
Betaling doe je na bevestiging van je inschrijving ENKEL op rekening nummer BE85-7340-2318-2706.
 
Je plaats is pas zeker na storting van het juiste bedrag (met naam van je kind en de datum) op bovenvermeld rekening nummer. Bij annulatie van minder dan een maand voor aanvang wordt het kamp enkel terugbetaald als je een ander kindje kan aanbrengen.
© 2016 De Kampenhoeve 2016 | Website carefully crafted by Creactiv.