Gedurende de schoolvakanties maar ook soms in het weekend of op woensdagnamiddagen worden per leeftijdsgroep kampen en workshops georganiseerd. Het hoofdthema is de natuur en de dieren. Afhankelijk van de groep worden er verschillende spelletjes en knutselactiviteiten georganiseerd. Sommige workshops richten zich ook tot volwassenen.

Wil je onmiddellijk op de hoogte gebracht worden van nieuwe data voor deze kampen en/of workshops, laat dit dan weten via het inschrijvingsformulier.

De prijzen hangen af van het onderwerp en zullen vermeld worden bij de desbetreffende kampen/workshops.

Je plaats is zeker na storting van het juiste bedrag (met naam van je kind en de datum). Bij annulatie van minder dan een maand voor aanvang wordt het kamp enkel terugbetaald als je een andere deelnemer kan aanbrengen.

Ik wil me inschrijven voor een themakamp/workshop

YOGA Time

2 juli van 10h – 11.30: Familie-yoga met ezelbezoek nadien

13 juli van 9h – 16h: yoga kamp voor kids VOLZET

16 augustus van 9h – 16h: yoga creakamp voor kids

29 augustus van 19h – 20.30h: Zomer-yoga in de natuur met ezelbezoek nadien

30 augustus van 10h – 11.30h: Familie-yoga met ezelbezoek nadien

Alle details en info staan op onze facebook pagina www.facebook.com/kampenhoeve

Kampeernacht op De Kampenhoeve

We gaan met de ezelbende op wandeling door de bossen van Kampenhout.

De wandeling wordt aangepast in functie van aantal deelnemers en leeftijd van de kinderen. Na de tocht maken we tijd voor een drankje (o.a. verse muntthee) om op adem te komen. Je kan ondertussen naar believen een eigen plekje uitzoeken voor het opzetten van je tent (ook binnen mogelijk in het zand van de zandstal).

Vervolgens kan iedereen zijn meegebrachte pick-nick verorberen (er zijn 2 bbq’s beschikbaar alsook een electrisch vuurtje met 2 bekken). De drankjes (warm en koud) kan je kopen in ons ezelcafétje (100% voor de vzw). Rond 21h starten we het kampvuur: spannende verhalen en grappige liedjes ontstaan gegarandeerd!

Na een unieke nacht in jullie knus tentje vlakbij de ezel- en paardenweides, serveren we jullie in de tipi ontbijt met verse koffie of thee en zelfgebakken vers brood met confituur/choco. De kinderen gaan vervolgens mee op ochtendronde om alle dieren te checken en voldoende eten en drinken te bezorgen.

Na nog een laatste fotosessie, ezelknuffel of expeditie door het ochtendbos, keert iedereen tegen 11h een beetje moe maar heel voldaan terug huiswaarts.

Per gezin/groep betaal je 35€. Inschrijven als individu en wandelen als individu is 20€. Kan je ter plaatse een groepje samenstellen dan betaal je ook 35€ als groep ipv als persoon.

Inschrijven: per gezin/groep van min 2p tot max 4p. Elk gezin/groep krijgt tijdens de wandeling een ezel toegewezen.

Graag inschrijven op info@kampenhoeve.com met vermelding van kampeernacht en aantal personen.

Zomer Ezel Kampen

Wanneer
10/7 , 17/7, 18/7, 20/7
18/8, 28/8 tot  31/8
vrije plaatsen: 20/7, 18/8 en 31/8

Voor wie Iedereen van de 1e kleuterklas tot het 6e leerjaar, alle leeftijden door elkaar wegens succes van mixen van leeftijd tijdens de paasvakantie

Uur 9h – 16h
Prijs €30 / dag

Wat gaan we doen

Vanalles, vooral de ezels leren kennen, knuffelen, borstelen, hoeven krabben, een weide proper maken, wandelen, bosspelletjes en zoveel meer leuke dingen!
Graag ecologisch ingepakt lunchpakket meebrengen ajb. De Kampenhoeve voorziet fruit als tussendoortje.
 
Inschrijven  info@kampenhoeve.com
 
Betaling doe je na bevestiging van je inschrijving ENKEL op rekening nummer BE85-7340-2318-2706.
 
Je plaats is pas zeker na storting van het juiste bedrag (met naam van je kind en de datum) op bovenvermeld rekening nummer. Bij annulatie van minder dan een maand voor aanvang wordt het kamp enkel terugbetaald als je een ander kindje kan aanbrengen.
© 2016 De Kampenhoeve 2016 | Website carefully crafted by Creactiv.