Donkeys delivering happiness voor volwassenen

Nieuw op De Kampenhoeve ism Kim Geelen, psychotherapeut/klinisch psychologe:

 

Donkeys delivering happiness voor volwassen “

Door middel van wandelingen met de ezels of gewoon door in alle rust en discretie te wandelen in de natuur rond De Kampenhoeve leer je
– jezelf (her)ontdekken
– relaxatie- en mindfulness technieken toepassen
– je batterijen terug opladen en/of een nieuw pad uitstippelen

Stressklachten? Af en toe wat depressief? Burn-out? Overprikkeld? Angstig?
Neem dan contact op voor een intake. We bekijken samen of het aanbod op De Kampenhoeve een antwoord kan bieden op jouw vraag of nood en maken eventueel een afspraak voor een eerste sessie. Wij garanderen een daling van het stresshormoon, bloeddruk en hartslag.

We werken steeds een aanbod op maat uit. Dit wil ook zeggen dat er geen vast aantal sessies zijn. Jij bepaalt wat je nuttig vindt en wat je nodig hebt. We merken dat mensen doorgaans met een vijftal sessies alweer verder kunnen.
Je kan na de intake sessie natuurlijk thuis rustig nadenken of dit aanbod bij je past.

Een sessie duurt meestal 60 minuten en kost €60/u. In overleg kan er een langere sessie gepland worden. Een aantal ziekenfondsen voorziet in een gedeeltelijke terugbetaling. Vraag het zeker na bij je ziekenfonds.

Zijn ezels en paarden nieuw voor je of een beetje buiten je comfortzone? Geen probleem. Er zijn voldoende mogelijkheden in en rond de Kampenhoeve om aan de slag te gaan. En je zal zien dat de ezeltjes snel je hart zullen veroveren.

Bij vragen, neem gerust contact op:

kim@kampenhoeve.com
0494 86 10 89

Heb je graag info over asinotherapie voor je kind, volg dan deze link.

asinotherapie
asinotherapie
asinotherapie