Op bezoek met ezels

We komen graag naar jou met onze ezels

Een boerderijbezoek is heel leuk, als het echter makkelijker is dat wij met 2 van onze ezels naar jullie komen dan kan dat. Zo kan iedereen van de voorziening of de school kennismaken met onze ezels. In groepjes van 10 gasten bezoek je onze ezels.

Wat doen we ter plaatse

  • Borstelen
  • Knuffelen
  • Hoeven uitkrabben
  • Wandelen binnen het domein

Je betaalt 10 euro per uur per ezel van moment van vertrek op De Kampenhoeve tot we terug zijn bij de kudde. File rekenen we niet mee. Voor de afstand betaal je 0.45 euro per km.

© De Kampenhoeve Ster vzw 2019 | Website carefully crafted by Creactiv. | GDPR

Social Teambuilding!

Vernieuw jouw denkpatronen

Heb je zin om afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor? Wil je beter samenwerken met je collega’s door te leren van ezels en paarden? En dat in een oase van groen en rust?

Ga dan voor een originele teambuilding op De Kampenhoeve!
s’ Morgens krijg je uitleg over de verschillen tussen ezels en paarden en over hoe mensen daarop reageren. Vanop de grond pas je het geleerde toe op dieren en krijg je inzicht in je eigen vooroordelen en vastgeroeste denkpatronen.

’s Middags worden je vooroordelen gelinkt aan hoe je samenwerkt met collega’s en zal je in duo met iemand met een beperking een uitdaging aangaan. Dat kan iemand zijn die niet goed ziet, doof is of in een rolstoel zit. Hoe goed jullie de opdracht volbrengen, hangt af van hoe nieuwsgierig, communicatief en empathisch je bent. En of je jouw vooroordelen terzijde legt.

In de namiddag overloop je met je collega’s wat jullie ervaren en geleerd hebben. Je gaat naar huis met een goed gevoel en een ruimere geest. Bovendien levert jouw bedrijf een belangrijke bijdrage aan een goed doel!