Ontdek ons paradijs voor ezels en paarden

Wil je een rondleiding op De Kampenhoeve en alle dieren bezoeken? Maak gerust een afspraak! Voor een boerderijbezoek moet je over het algemeen anderhalf uur uittrekken.

Wie niet bij ons geraakt, geen probleem! We komen met 2 ezeltjes gewoon naar jullie! Vraag gerust prijzen aan.

Onze ezels lopen vrij rond en zullen, nieuwsgierig als ze zijn, dag komen zeggen. Je legt contact met de ezels, je kan ze knuffelen, aaien en borstelen. Hierbij moet je wel steeds uitgaan van een stabiele houding, aangezien de ezels vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen, en er niet steeds voor iedereen iemand klaar zal kunnen staan om de nodige steun te bieden in geval van evenwichtsverlies.

Ontmoet onze ezels en paarden

Maak kennis met onze zachtaardige ezels en paarden. Kijk hoe ze leven in kuddeverband in propere weides. Leer alles over hun verzorging en borstel en knuffel hen naar hartenlust! Wil je enkel een volledige rondleiding? Reken dan op anderhalf uur.

Een boerderijbezoek kost minstens 45 euro

Een boerderijbezoek kost 6 euro per volwassene en 3 euro per kind, met een minimum van 45 euro.

Eet je graag ook je lunchpakket bij ons? Dat kan in het cafeetje waar je ook drank kunt kopen.
Samen met je rondleiding duurt jouw boerderijbezoek dan hoogstens twee uur.

Eet je liever pannenkoeken met koffie (vegan pannenkoeken op aanvraag) erbij? Dan betaal je 10 euro per volwassene en 5 euro per kind. Samen met je rondleiding duurt jouw boerderijbezoek dan hoogstens twee uur.

Extra ezelwandeling

Na het boerderijbezoek kun je nog anderhalf uur wandelen met een ezel. De wandeling gebeurt onder begeleiding en loopt door het bos. Zit je kind stevig in het zadel en weegt het minder dan 25 kg? Dan mag het tijdens de wandeling op de ezel zitten.
Een ezelwandeling van anderhalf uur, inclusief uitleg en klaarmaken, kost 30 euro per ezel.

Combi

Wil je een boerderijbezoek combineren met een ezelwandeling, laat het ons weten en we berekenen graag de prijs.

Extra boswandeling zonder ezels

Na het boerderijbezoek kun je ook nog een wandeling maken. Je kan door het Rotbos naar het Steentjesbos. Het Steentjesbos is tevens geschikt voor rolstoelen.  Deze wandeling is niet begeleid.

© De Kampenhoeve Ster vzw 2019 | Website carefully crafted by Creactiv. | GDPR

Social Teambuilding!

Vernieuw jouw denkpatronen

Heb je zin om afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor? Wil je beter samenwerken met je collega’s door te leren van ezels en paarden? En dat in een oase van groen en rust?

Ga dan voor een originele teambuilding op De Kampenhoeve!
s’ Morgens krijg je uitleg over de verschillen tussen ezels en paarden en over hoe mensen daarop reageren. Vanop de grond pas je het geleerde toe op dieren en krijg je inzicht in je eigen vooroordelen en vastgeroeste denkpatronen.

’s Middags worden je vooroordelen gelinkt aan hoe je samenwerkt met collega’s en zal je in duo met iemand met een beperking een uitdaging aangaan. Dat kan iemand zijn die niet goed ziet, doof is of in een rolstoel zit. Hoe goed jullie de opdracht volbrengen, hangt af van hoe nieuwsgierig, communicatief en empathisch je bent. En of je jouw vooroordelen terzijde legt.

In de namiddag overloop je met je collega’s wat jullie ervaren en geleerd hebben. Je gaat naar huis met een goed gevoel en een ruimere geest. Bovendien levert jouw bedrijf een belangrijke bijdrage aan een goed doel!