Ontdek ons paradijs voor ezels en paarden

Wil je een rondleiding op De Kampenhoeve en alle dieren bezoeken? Voor een boerderijbezoek moet je over het algemeen anderhalf uur uittrekken.

Wie niet bij ons geraakt, geen probleem! We komen met 2 ezeltjes gewoon naar jullie met onze mobiele boerderij! Vraag gerust prijzen aan.

Onze ezels lopen vrij rond en zullen, nieuwsgierig als ze zijn, dag komen zeggen. Je legt contact met de ezels, je kan ze knuffelen, aaien en borstelen. Hierbij moet je wel steeds uitgaan van een stabiele houding, aangezien de ezels vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen, en er niet steeds voor iedereen iemand klaar zal kunnen staan om de nodige steun te bieden in geval van evenwichtsverlies.

BELANGRIJK  Bij een bezoek aan De Kampenhoeve doe je stevige schoenen aan. Sandalen zijn verboden. Met begrip voor de tenen mocht er toch een ezel op gaan staan.

Ontmoet onze ezels en paarden

Maak kennis met onze zachtaardige ezels en paarden. Kijk hoe ze leven in kuddeverband in propere weides. Leer alles over hun verzorging en borstel en knuffel hen naar hartenlust! Wil je enkel een volledige rondleiding? Reken dan op anderhalf uur.

Een boerderijbezoek kost minstens 45 euro

Een boerderijbezoek kost 6 euro per persoon, met een minimum van 45 euro.

Extra ezelwandeling

Na het boerderijbezoek kun je nog anderhalf uur wandelen met een ezel. De wandeling gebeurt onder begeleiding en loopt door het bos. Zit je kind stevig in het zadel en weegt het minder dan 25 kg? Dan mag het tijdens de wandeling op de ezel zitten.
Een ezelwandeling van anderhalf uur, inclusief uitleg en klaarmaken, kost 30 euro per ezel.

Combi

Wil je een boerderijbezoek combineren met een ezelwandeling, laat het ons weten en we berekenen graag de prijs.

Extra boswandeling zonder ezels

Na het boerderijbezoek kun je ook nog een wandeling maken.

Voor info en boekingen:

pascale@kampenhoeve.com

Nog een laatste dingetje, op zondag is het rustdag voor mens en dier.

© De Kampenhoeve Ster vzw 2022 | Website carefully crafted by Creactiv. | GDPR