Wist je dat De Kampenhoeve geen subsidies krijgt? Jouw hulp is dus onmisbaar om de mensen, ezels en paarden op De Kampenhoeve gelukkig te maken! Wil je ons graag financieel steunen dan kan dat door over te schrijven op BE83 7340 3791 7915. Hartelijk dank!

Partners

Meters en peters

Zou je graag peter of meter willen worden van een ezel of een paard? Dat kan al vanaf 30 euro per maand of 300 euro per jaar. Maar hogere giften zijn uiteraard ook toegelaten.

In ruil voor je bijdrage krijg je regelmatig info en foto’s over jouw ezel of paard en een certificaat dat je het dier financieel steunt.

Jouw gift dient voor zijn voeding, vaccinaties en verzorging.

Vrijwilligers

Heb je een hart voor dieren, geniet je van de natuur en ben je minimum 16 jaar? (16 worden in het jaar dat je start als vrijwilliger) Dan is een taak als vrijwilliger geknipt voor jou! Kom de weides onderhouden en de ezels of paarden verzorgen. Je kan ook helpen wanneer kinderen of volwassen met een beperking ons bezoeken of in het ezelcafé of in de moestuin werken.

Ja, ik wil helpen!

Stuur een email naar pascale@kampenhoeve.com en we nemen spoedig contact met je op.

De gegevens verzonden met dit formulier worden enkel gebruikt om aan uw vraag te voldoen en worden daarna opnieuw verwijderd.

© De Kampenhoeve Ster vzw 2019 | Website carefully crafted by Creactiv. | GDPR

Ezel en paarden Dagkampen Wetteren

Wanneer

 Voor wie

 Wat gaan we doen

Tarief

* minikamp 3 dagen: € 100

 Inschrijven

Stuur een e-mail naar louanne@kampenhoeve.com. Je plaats wordt gereserveerd na het ingevuld terugsturen van de inschrijvingsfiche dat je krijgt na je email. Je plaats is definitief na betaling op BE97 0689 3362 7249

 

kijk op www.kampenhoeve.com/kampen   voor alle info