Wist je dat De Kampenhoeve geen subsidies krijgt? Jouw hulp is dus onmisbaar om de mensen, ezels en paarden op De Kampenhoeve gelukkig te maken! Wil je ons graag financieel steunen dan kan dat door over te schrijven op BE83 7340 3791 7915. In 2019 zullen we fiscale attesten kunnen bezorgen. Hartelijk dank!

Sponsors

Partners

Om het aanbod en de kennis van asinotherapie te verbreden werken we samen met Ezelstal De Mol in Sint Martens Bodegem en ErgoEzel in Duffel.  Manon Mercier van ErgoEzel te Duffel biedt ergotherapie met assistentie van ezels aan op De Kampenhoeve en bij ErgoEzel. Zij hanteert in Duffel dezelfde structuur als op De Kampenhoeve en is daarbij een mooie nieuwe aanwinst van ons team. Voor meer info: www.ergoezel.be

Meters en peters

Zou je graag peter of meter willen worden van een ezel of een paard? Dat kan al vanaf 30 euro per maand of 300 euro per jaar. Maar hogere giften zijn uiteraard ook toegelaten.

In ruil voor je bijdrage krijg je regelmatig info en foto’s over jouw ezel of paard en een certificaat dat je het dier financieel steunt.

Jouw gift dient voor zijn voeding, vaccinaties en verzorging.

Vrijwilligers

Heb je een hart voor dieren? En geniet je van de natuur? Dan is een taak als vrijwilliger geknipt voor jou! Kom de weides onderhouden en de ezels of paarden verzorgen. Je kan ook helpen wanneer kinderen of volwassen met een beperking ons bezoeken of in het ezelcafé of in de moestuin werken.

Ja, ik wil helpen!

Bezorg ons nu je gegevens en we nemen spoedig contact met je op.

Contactformulier

© 2018 De Kampenhoeve 2018 | Website carefully crafted by Creactiv.