Vrijwilliger worden

Heb je interesse om ons vrijwilligersteam te vervoegen? Laat het ons snel weten!

Wat kan je doen

Je hoofdtaak als vrijwilliger is het dagdagelijks groen- en weide onderhoud en verzoring van onze ezels en paarden families.

Indien interesse kan je ons eveneens helpen bij het bezoek van groepen volwassenen en kinderen met een beperking, helpen in ons ezelcafé of moestuin.

Daarnaast – mits ervaring en interesse – kan eveneens gewerkt worden met onze paarden.

Wie ben je

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die op zoek zijn naar een unieke ervaring met het hart op de juiste plaats voor al onze dieren.

Peter- en Meterschap

Je wenst peter of meter te worden van één van onze ezels of paarden? Dat is fantastisch! Want een ezel kost al gauw 600€ per jaar aan eten, intentingen, hoefsmid, ontwormingen, tandcontrole, een paard 1000€ per jaar. En we kunnen hier alle steun goed gebruiken.

In ruil voor je bijdrage krijg je een certificaat, periodieke details over jouw favoriete ezel, en mega veel liefde van jouw ezel of paard. Alle bijdragen gaan naar zijn dagdagelijkse verzorging. Meter of peter worden van een ezel of een paard kan maandelijks vanaf 30€ per maand of jaarlijks vanaf 300€. Ook hogere giften zijn uiteraard welkom.

Partners

Volgende partnerships werden reeds afgesloten. Dit zijn geen sponsors maar organisaties waar wij een concrete samenwerking mee opzetten.

  • Rozemarijn
  • Autigone
  • Jeugdzorg Ter Elst Duffel

Onze belangrijkste sponsors

© 2016 De Kampenhoeve 2016 | Website carefully crafted by Creactiv.