Wist je dat De Kampenhoeve geen subsidies krijgt? Jouw hulp is dus onmisbaar om de mensen, ezels en paarden op De Kampenhoeve gelukkig te maken! Wil je ons graag financieel steunen dan kan dat door over te schrijven op BE83 7340 3791 7915. Hartelijk dank!

Sponsors

Investeert je bedrijf soms in een goed doel? Durft het een sociaal engagement aangaan? Wil het het leven verbeteren van kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben? Draag dan je steentje bij om dit paradijs voor mensen, ezels en paarden in stand te houden!

Meters en peters

Zou je graag peter of meter willen worden van een ezel of een paard? Dat kan al vanaf 30 euro per maand of 300 euro per jaar. Maar hogere giften zijn uiteraard ook toegelaten.

In ruil voor je bijdrage krijg je regelmatig info en foto’s over jouw ezel of paard en een certificaat dat je het dier financieel steunt.

Jouw gift dient voor zijn voeding, vaccinaties en verzorging.

Vrijwilligers

Heb je een hart voor dieren? En geniet je van de natuur? Dan is een taak als vrijwilliger geknipt voor jou! Kom de weides onderhouden en de ezels of paarden verzorgen. Je kan ook helpen wanneer kinderen of volwassen met een beperking ons bezoeken of in het ezelcafé of in de moestuin werken.

Ja, ik wil helpen!

Bezorg ons nu je gegevens en we nemen spoedig contact met je op.

Contactformulier

© 2018 De Kampenhoeve 2018 | Website carefully crafted by Creactiv.