Wij zoeken continu enthousiaste bedrijven die ons project in het kader van ‘corporate responsability‘ een warm hart toedragen en ons als sponsor via hun financiële bijdrage willen verder helpen. Deze steun kan zowel éénmalig als recurrent zijn.

In combinatie met een bezoek aan De Kampenhoeve of een heuse teambuilding activiteit kan elke werknemer ‘op het veld’ daadwerkelijk zien hoe zijn werkgever een concrete bijdrage levert aan de missie en het groeiend succes van De Kampenhoeve STER.

Voor factuur, vermelding logo en of bijkomende info graag een e-mail naar info[@]kampenhoeve.com of telefoontje op 0478 88 01 19.

Frozen Fruit Foundation

Deze support groep bestaat uit zelfstandigen, bedrijfsleiders of managers met een toonaangevende rol in hun bedrijf, die de vzw De Kampenhoeve STER financieel en door middel van hun netwerk mee ondersteunen.

Peter- en Meterschap

Je wenst peter of meter te worden van één van onze ezels of paarden? In ruil voor een uw bijdrage krijg je een certificaat en periodieke details over jouw favoriete ezel. Alle bijdragen gaan naar zijn dagdagelijkse verzorging (dierenarts, inentingen, hoefkappen, tandconctrole, etc…).

Voor meer info en praktische details contacteer ons op info[@]kampenhoeve.com of telefoontje op 0478 88 01 19.

Partners

Volgende partnerships werden reeds met De Kampenhoeve STER afgesloten. Dit zijn geen sponsors maar organisaties waar wij een concrete samenwerking mee opzetten.

  • Rozemarijn
  • Ter Wende – Espero
  • Wingerbloei
  • Ons Tehuis Brabant
  • Tander

Onze belangrijkste sponsors

© 2016 De Kampenhoeve 2016 | Website carefully crafted by Creactiv.