VACATURE voor Wetteren en Kampenhout – DEZE VACATURES ZIJN INGEVULD MAAR JE KAN STEEDS VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN VOOR ONZE WERVINGSRESERVE

De Kampenhoeve Ster vzw in Wetteren en Kampenhout is op zoek naar een Ergotherapeut/Orthopedagoog/Psycholoog

De uitdaging
Je bouwt mee aan de verdere werking en groei van De Kampenhoeve Ster vzw. Je ondersteunt een uniek project dat binnen de ruime regio meer en meer bekend wordt.

Jij
Jij hebt de relevante opleiding, open geest, je bent gedreven en duwt mee aan de kar, je hebt ervaring met ezels of paarden en het ontwikkelen van een ruime vorm van therapie voor onze doelgroep. Je bent iemand met inspiratie en gezonde dynamiek, die baanbrekend werk wil leveren op het domein van AAT (Animal Assisted Therapy – therapie met behulp van dieren) in Vlaanderen. Je bent zelfstandige (in bijberoep) of wil dat worden.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende maar zelfstandige functie binnen een sterk groeiende organisatie.  Jouw kennis, expertise en ‘down to earth’ interesse in het werken met dieren t.b.v. therapeutische doeleinden resulteren in een verdere snelle groei van ons bezoekersaantal.

Je werkt bovendien mee aan de wetenschappelijke onderbouwing en maatschappelijke bewustmaking van het therapeutisch effect van dieren op kinderen en volwassenen met een beperking.

Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning.

De Kampenhoeve
De hoofdzetel van De Kampenhoeve is gelegen in Kampenhout op een uniek domein midden in de natuur en strategisch nabij Brussel, Mechelen en Leuven.

De Kampenhoeve Wetteren ligt op het einde van een doodlopende straat, eveneens onmiddellijk naast een wandel- en natuurgebied. Zowel Gent als Aalst bevinden zich op amper 15 minuten van de lokatie.

De werking richt zich d.m.v. een ezel- en paardencentrum tot kinderen en volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking. De aangeboden activiteiten tijdens de 1 op 1 sessies variëren van ontspannen tot het volgen van specifieke programma’s ter verbetering van o.a. het zelfvertrouwen, coördinatie vaardigheden, zelfstandigheid, sociale interactie, overwinnen van angsten, etc…

Bijkomend fungeert De Kampenhoeve als ‘community’ voor onze vrijwilligerswerking, Steunpunt Groene Zorg,  Time Out projecten en Teambuilding site voor diverse steunende bedrijven en sponsors.

Contact
Stuur je motivatie voorzien van CV per mail voor 25 maart 2019 naar pascale@kampenhoeve.com ter attentie van Pascale Van Essche.