Laat je begeleiden op De Kampenhoeve

Wil je graag een zorgboerderij opstarten en weet je niet hoe eraan te beginnen?

Dat kan gaan van de aanschaf van de juiste ezels, welke stallen, hoe richt ik mijn weide in, hoe laat ik aan de wereld weten dat ik een zorgboerderij uitbaat, hoe trek ik klanten aan…

Laat je begeleiden door Pascale Van Essche om een antwoord te vinden op al je vragen.

De begeleiding gaat door op De Kampenhoeve.

Wil je graag ook advies over je bestaande weide of wil je meer te weten komen over het gedrag van je ezels, dan komen wij graag ter plaatse. (0.35€ per km)

Prijs: 20€ per uur

© De Kampenhoeve Ster vzw 2019 | Website carefully crafted by Creactiv. | GDPR

Social Teambuilding!

Vernieuw jouw denkpatronen

Heb je zin om afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor? Wil je beter samenwerken met je collega’s door te leren van ezels en paarden? En dat in een oase van groen en rust?

Ga dan voor een originele teambuilding op De Kampenhoeve!
s’ Morgens krijg je uitleg over de verschillen tussen ezels en paarden en over hoe mensen daarop reageren. Vanop de grond pas je het geleerde toe op dieren en krijg je inzicht in je eigen vooroordelen en vastgeroeste denkpatronen.

’s Middags worden je vooroordelen gelinkt aan hoe je samenwerkt met collega’s en zal je in duo met iemand met een beperking een uitdaging aangaan. Dat kan iemand zijn die niet goed ziet, doof is of in een rolstoel zit. Hoe goed jullie de opdracht volbrengen, hangt af van hoe nieuwsgierig, communicatief en empathisch je bent. En of je jouw vooroordelen terzijde legt.

In de namiddag overloop je met je collega’s wat jullie ervaren en geleerd hebben. Je gaat naar huis met een goed gevoel en een ruimere geest. Bovendien levert jouw bedrijf een belangrijke bijdrage aan een goed doel!