Ezel Dagkampen – in de Wolken bij de Ezels

Wanneer

8, 9, 11 en 12 juli – VOLZET

26, 27, 29 en 30 augustus – VOLZET

Voor wie Enkel kinderen voor wie indidividuele begeleiding aangewezen is (ASS, ADHD, HSP,..), vanaf 5 jaar.

Min 3, max 6 kinderen

Uur 9h – 16h
Prijs €37 / dag

Wat gaan we doen

Vanalles, vooral de ezels leren kennen, knuffelen, borstelen, hoeven krabben, een weide proper maken, knutselen, wandelen, bosspelletjes en zoveel meer leuke dingen! Er zal eveneens dagelijks aangepaste yoga gegeven worden gedurende een klein uurtje. Daar de kinderen een individuele begeleider krijgen, is het mogelijk dat de kids die hier helemaal geen interesse in tonen, terwijl iets anders doen met hun begeleider.
Graag ecologisch ingepakt lunchpakket meebrengen ajb. De Kampenhoeve voorziet fruit als tussendoortje.
 
Inschrijven  pascale@kampenhoeve.com
 
Betaling doe je na bevestiging van je inschrijving ENKEL op rekening nummer BE83 7340 3791 7915.
 
De kleine lettertjes int groot:
Je plaats is pas zeker na storting van het juiste bedrag en referentie opgegeven per email doorgegeven op bovenvermeld rekening nummer. Bij annulatie van minder dan een maand voor aanvang wordt het kamp enkel terugbetaald als je een ander kindje kan aanbrengen.

Yoga Crea Ezel kampen

Wanneer

3, 4 en 5 juli

19, 20 en 21 augustus

Voor wie  kinderen van 6 tot 12j.

Max 8 kinderen

Uur 9h – 16h
Prijs €120 / kampje van 3 dagen

Wat gaan we doen

Gedurende 3 dagen gaan we yoga beleven, knutselen, spelletjes spelen, de natuur in, ontspannen en de ezels knuffelen.  Thema volgt nog.
Inschrijven  bianca@yogakids.be
Graag ecologisch ingepakt lunchpakket meebrengen ajb. Yogakids voorziet fruit als tussendoortje.
Zie voor meer info op: http://yogakids.be/aanbod/kinderyoga/vakantiestages/

Ik wil mijn kind inschrijven voor een kamp

Kampen

De gegevens verzonden met dit formulier worden enkel gebruikt om aan uw vraag te voldoen en worden daarna opnieuw verwijderd.

© De Kampenhoeve Ster vzw 2019 | Website carefully crafted by Creactiv. | GDPR

Social Teambuilding!

Vernieuw jouw denkpatronen

Heb je zin om afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor? Wil je beter samenwerken met je collega’s door te leren van ezels en paarden? En dat in een oase van groen en rust?

Ga dan voor een originele teambuilding op De Kampenhoeve!
s’ Morgens krijg je uitleg over de verschillen tussen ezels en paarden en over hoe mensen daarop reageren. Vanop de grond pas je het geleerde toe op dieren en krijg je inzicht in je eigen vooroordelen en vastgeroeste denkpatronen.

’s Middags worden je vooroordelen gelinkt aan hoe je samenwerkt met collega’s en zal je in duo met iemand met een beperking een uitdaging aangaan. Dat kan iemand zijn die niet goed ziet, doof is of in een rolstoel zit. Hoe goed jullie de opdracht volbrengen, hangt af van hoe nieuwsgierig, communicatief en empathisch je bent. En of je jouw vooroordelen terzijde legt.

In de namiddag overloop je met je collega’s wat jullie ervaren en geleerd hebben. Je gaat naar huis met een goed gevoel en een ruimere geest. Bovendien levert jouw bedrijf een belangrijke bijdrage aan een goed doel!