Ezel Dagkampen in Kampenhout – in de Wolken bij de Ezels  ** VOLZET * VOLZET **

Herfstvakantie : 2 en 3 november 2020 van 9h-16h

Voor wie: Iedereen, ook kinderen voor wie individuele begeleiding aangewezen is (ASS, ADHD, HSP,..), van 6 jaar tot 12 jaar

Prijs: €80 per 2 dagen

Wat gaan we doen: Vanalles, vooral de ezels leren kennen, knuffelen, borstelen, hoeven krabben, een weide proper maken, knutselen, wandelen, bosspelletjes en zoveel meer leuke dingen!

Graag ecologisch ingepakt lunchpakket meebrengen ajb. De Kampenhoeve voorziet fruit als tussendoortje.
BELANGRIJK  Bij een bezoek aan De Kampenhoeve doe je stevige schoenen aan. Sandalen zijn verboden. Met begrip voor de tenen mocht er toch een ezel op gaan staan.

Yogakampen in Kampenhout door Ilse

Herfstvakantie: 4, 5 en 6 november 2020 van 9h-16h

Voor wie: Kinderen tussen 5 en 11 jaar

Prijs: € 150 voor de 3 dagen.  Komt een 2 de of derde kind mee uit hetzelfde gezin, dan geniet je 20 % korting vanaf de tweede inschrijving.

Wil je jouw kind(eren) tussen 5 en 11 jaar onderdompelen in een leuk en (ont)spannend herfstkampje? Dan is een yoga – creakampje op hun lijfje geschreven!

Elke dag doen we yoga rond een avontuurlijk thema en wisselen inspanning en ontspanning mekaar af.

We laten ook onze creatieve kant naar boven komen tijdens ons knutselmoment, doen leuke spelletjes en maken gewoon heel veel plezier, gaan op ontdekking in de natuur, lezen verhalen en knuffelen de intelligente ezeltjes.

Gedurende de hele dag hebben we het prachtige domein van de Kampenhoeve helemaal ter onzer beschikking, inclusief de avontuurlijke tipi!

In een veilig kader, onder professionele begeleiding en in kleine groep maken we er een gezellige boel van en is er ruim aandacht voor jouw kind.

Snel inschrijven dus zodat het plaatsje van jouw kind verzekerd is!

Meer info: te bekomen bij yogajuf Ilse Jacquemyn (0486 84 68 07), website https://confianza.one, inschrijven kan via info@confianza.one

Inschrijving is pas definitief na betaling.

Graag ecologisch ingepakt lunchpakket meebrengen ajb.

Corona

Indien het kampje niet kan doorgaan wegens Coronamaatregelen, wordt het geld uiteraard teruggestort.

Pedagogische Studiedagen

Laat weten aan Pascale wanneer de school van je kind een pedagogische studiedag heeft. We gaan dan bekijken of we die dag een kampje kunnen organiseren voor de school. (pascale@kampenhoeve.com)

© De Kampenhoeve Ster vzw 2020 | Website carefully crafted by Creactiv. | GDPR